Duurzaam besparen

Groen Bespaart gelooft dat duurzaamheid dé toekomst is! Wij helpen u om daar aan bij te kunnen dragen. En wij adviseren de meest rendabele oplossing voor u zodat u een zo laag mogelijke energierekening gaat krijgen. En dat u uw investering zo snel mogelijk gaat terug verdienen.

Groen Bespaart verzorgt het advies en de levering van met name warmtepompen, Laag Temperatuur Afgiftesystemen, Balansventilatiesystemen met WTW en zonne-energiesystemen. Daarbij adviseert de persoonlijke energieadviseur van Groen Bespaart u thuis over het beste pakket van zonnepanelen en de juiste warmtepomp. Wij regelen alles persoonlijk voor u: het advies van de meest optimale en haalbare pakket van zonnepanelen en warmtepomp, de bestelling van de producten, de juiste gecertificeerde installateur, en zelfs de financiering, de subsidieaanvraag, de BTW-teruggave en de aanmelding bij uw netbeheerder. Dat noemen wij compleet ontzorgen van A tot Z.

Waarom Groen Bespaart?

Persoonlijk energieadvies

Onze specialist komt bij u thuis voor een persoonlijk en onafhankelijk advies en kan daar al uw vragen en opmerkingen beantwoorden.

Uniek combipakket Zonnepanelen + Warmtepomp

Door een unieke combinatie tussen zonnepanelen en een warmtepomp kunt u een maximale besparing realiseren. Natuurlijk is dit geen verplichting, maar onze adviseur zal u graag toelichten wat het voor u kan betekenen.

A-merk producten

Groen Bespaart werkt met enkel met A-merken van gerenommeerde bedrijven. Daarmee bent u verzekerd van de allerbeste keuze!

Gecertificeerde installateurs

Groen Bespaart werkt samen met gecertificeerde installateurs. Voor u en ons een zekerheid dat de beste zorg wordt besteed aan de installatie door de beste vakmensen.

Groene financiering

Groen Bespaart biedt u de mogelijkheid tot een groene financiering tegen gunstige voorwaarden. Vraag vooral naar de mogelijkheden. Door gebruik te maken van deze gunstige, groene financiering hoeft u niet alle lasten ineens te nemen maar profiteert u wel direct van de voordelen.

Complete ontzorging

Groen Bespaart ontzorgt u door het juiste advies en bestelling van de goede producten tot en met financiering, installatie, subsidieaanvraag en regelen van BTW-teruggave.

Staat voor: 

  • > Persoonlijk advies
  • > Unieke Combipakketten
  • > A-merk producten
  • > Gecertificeerde monteurs
  • > Volledige ontzorging van A tot Z
  •  info: 06 – 49 054 642